close

Even voorstellen...

Hi ik ben Diana!

 

Moeder van 2 vrolijke en lieve kinderen, getrouwd met de liefste man. Mijn kinderen zien lachen en genieten is het mooiste wat er is.

 

Ik houd er van om creatief te zijn! Van ontwerpen maken, ideeen bedenken tot het knutselen & freubelen van kleine dingen. Wel met een koptelefoon en muziek luisteren (niet iedereen kan mijn muziekstijl waarderen, hahaha). Lekker bezig zijn, pure ontspanning!

 

Bijna 5 jaar geleden ben ik mijn andere webshop begonnen. Ik zocht iets origineels voor onze nieuwe woonkamer, niet standaard, maar wat ik zelf kon maken! Mijn gedachte was; als ik dit leuk vind, dan vinden meer mensen dit leuk! En dat heb ik geweten, de bestellingen bleven binnenkomen. Zo is mijn hobby een webshop geworden en werd grotescrabbleletters.nl geboren.

 

Brainstormen (met mijn man Martijn) is het leukste wat er is. Lekker met een hapje en een drankje rond de tafel bedenken wat we nu weer willen gaan doen, ik geniet er van! Naast mijn scrabble letters wilde ik producten maken waar mijn klanten een sparkelend gevoel van zou krijgen! En zo is Sparqles ontstaan, it's time to sparkle!

 

Naast dit alles werk ik ook gewoon hoor ;-) In het ziekenhuis, als research nurse. Het zorgen en begeleiden van patiƫnten is zo'n leuke baan. Zo dat was een klein kijkje in mijn leven, maar ik ben ook heel benieuwd naar jou!

 

Als ik iets voor je kan doen, laat het me weten, ik denk graag met je mee!!

Over mij Diana!

Neem contact op

Aangezien we een groot gedeelte van de dag bezig zijn met maken van onze producten zijn wij niet telefonisch maar alleen per e-mail te bereiken. Wij reageren echter altijd zo snel mogelijk en uiterlijk binnen een dag.

Adres

Ligusterbaan 16a
2908 LW Capelle aan den IJssel

E-mail

info@sparqles.nl

Social Media

Facebook.com/SparqlesNL
Instagram.com/sparqlesnl

Of via ons formulier